#CaseStudy

PARTNER STUDENTSKOG TAKMIČENJA

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju
LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Obrazovanje je zapalo u globalnu krizu jer se u procesu edukacije još uvek koriste zastarele metode, principi i načini obrazovanja iz industrijskog doba. Tehnologije se primenjuju u nedovoljnoj meri. Diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je u potpunosti zaboravljena. Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše.

Mi nastojimo da to promenimo. Obrazovanje budućnosti je podržano od strane tehnologije.

Jedinstvena metoda učenja
Razvili smo jedinstvenu metodu učenja – Arhitekturu saznanja, koja pomaže sticanju i usavršavanju znanja iz izabranih oblasti, nekoliko puta brže i efikasnije nego što je to slučaj sa korišćenjem drugih metoda. Koristeći sve raspoložive tehnologije, individualne metode učenja, shodno preferencijama, dosadašnjem iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu, proces učenja je za svakog drugačiji, intenzivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja svoje veštine i znanja prezentuje u poslovnom svetu na najadekvatniji način i ostvari uspešnu karijeru.

Savremena edukacija
U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji, postoji osam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti – FSU, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru.

Kompanija LINK group sa uspehom posluje i u Bosni i Hercegovini gde funkcionišu tri obrazovne institucije: ITAcademy i BusinessAcademy sa predstavništima u Sarajevu i Banjaluci i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo sa sedištem u Trnu, opština Laktaši.

Obrazovna ustanova LINK Academy sa velikim uspehom posluje u Ukrajini, tačnije u Kijevu i Lavovu. U Republici Moldaviji, sedište LINK Academy nalazi se u Kišinjevu.

Obrazovanje kao temelj uspeh

Edukacija kao ključ napretka daje nam sposobnost da ispravno sagledamo svet, donosimo prave odluke i na najbolji način spoznamo i iskoristimo šanse koje nam se pružaju, kao i da usvojena znanja i veštine adekvatno iskoristimo. Pomažemo vam da postavite temelje uspešnoj karijeri i pružamo podršku vašoj profitabilnoj karijeri.

Duboko verujemo da je kvalitetno obrazovanje put ka boljem životu naših savremenika i generacija koje dolaze. Trudimo se da sve naše usluge uvek budu najbolji mogući izbor za obrazovanje naših korisnika, svih generacija.

Kvalitetnim obrazovanjem, profitabilnim veštinama i međunarodno priznatim sertifikatima, vodimo vas ka boljoj i uspešnijoj budućnosti.

Saznajte više o nama. Preuzmite zvaničnu prezentaciju kompanije LINK group

Nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću biće

organizovano u okviru godišnje konferencije #PRilika2018

 

Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja,

praktično ih primene i testiraju kroz  kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova

iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

(za finaliste takmičenja biće obezbeđene nagrade  🙂 )

PRIJAVI TIM

PREUZMI CASE STUDY

 

Važni datumi:

  • Izrada studije slučaja do 1. novembra 2018. godine
  • Objavljivanje zadataka i propozicija takmičenja na sajtu DSOJ do 2. novembra 2018. godine
  • Rešenja studije slučaja timovi šalju do 12. novembra do 17h na mail adresu drustvo@pr.org.rs, subject: #CaseStudy – Ime Tima
  • O tome koji su radovi ušli u II krug takmičenja, tj. u finale, učesnike će obavestiti organizator do 16.11.2018. godine.
  • Tri najbolje ekipe, koje članovi žirija odaberu u ovom krugu, izložiće svoje prezentacije na finalu takmičenja studenata, koje će se održati 22.11.2018. godine, u okviru godišnje konferencije Društva Srbije za odnose s javnošću – PRilika 2018.