Vedran Ivanković

Predsednik Suda časti DSOJ

Vedran Ivanković

Predsednik Suda časti DSOJ

Biography

Vedran Ivanković je zadužen za korporativne komunikacije Addiko banke. Tokom prethodne tri godine radio je na projektima rebrendiranja banke, transformacije korporativne kulture, pripreme i sprovođenja strategije interne i eksterne komunikacije, kao i promocije novih, digitalnih proizvoda. Tokom cele karijere u komunikacijama pratio ga je bankarski sektor kroz rad u agencijama Represent Communication i Farmer i Spaić. Osim banaka, sarađivao je i sa klijentima iz drugih sektora: energetike, avio industrije, duvanske industrije, maloprodaje, javnih preduzeća, itd. Osim tradicionalnim odnosima sa javnošću, sve vreme se bavi i produkcijom raličitog multimedijalnog, najčešće video, sadržaja.
Prethodno je radio 10 godina kao novinar i urednik u brojnim medijima, uključujući: Radio Beograd, ANEM, Blic, Vreme, a poslednji novinarski zadatak bio je uređivanje sajta 25. letnje Univerzijade.
Završio je osnovne studije Fakulteta političkih nauka, novinarsko-komunikološki smer i Master studije na Fakultetu dramskih umetnosti modul „Reklama i mediji“.

All session by Vedran Ivanković